2 Nisan 2012 Pazartesi

mobilyalarımı yine boyadık..



















21 yorum:

  1. daha önce beyaza boyadığımız mobilyalarda epeydir değişiklik olmadı tabii ben sıkıldım..:) önce toprak sarı boyadım sonra antik eskitme ile sünger yardımı ile boyayı çekerek eskitme görüntüsü verdim henüz cila yapılmadı eşime de o görevi verdim..:)ayrıca mobilyalar üzerinde ki objeler de elimde boyatılıp eskitilmiştr..:)

    YanıtlaSil
  2. Yaa Yasmin'cim, inanamıyorum sana:) Beyazdan vazgeçmişsin. Bu da güzel çok güzel olmuş ama. Ellerinize sağlık. Ben de senin gibi çabuk sıkılanlardanım, anlıyorum seni:) Yine mi zımpara yapmadan boyadın? Bana mobilya boyamayı soran arkadaşlarımı senin bloguna yönlendiriyorum:)
    Fotoğraflar çok küçük yalnız...

    Bu arada yorum pencereni, pop-up'tan aşağıya gömülü olana çevirirsen, ayarlardan, yorum takibi yapabiliriz. Blogger değişiklik yapmış, bu şekilde yorum takibi yapılmıyor canım.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler Pericim..zımpara falan yok yine..:) içimden geleni yapıyorum çokta güzel oluyor..:) vernikte oldumu süper olacak inşallah..fotolar neden böyle çıkıyor çözemedim..bulmaya çalışırım..yorum penceresini de sabah hemen ilgilenicem.teşekkürler canım sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Yorum penceresini halletmişsin:) Fotoğraflar da büyümüş biraz, iyi olmuş. Verniklenince, gün ışığında da çekip eklersin fotoğraf.
    Maun gibi görüyorum. Zor bir renktir ama biliyorum sıkılınca tekrar değiştirirsin sen:)
    Bu arada, deri sandalyeleri de beyaza boyamıştınız onlar ne oldu peki?

    YanıtlaSil
  5. zorda olsa becerebildim..:) kızıl kahve ile eskittim biraz maun gibi oldu ama daha çok,eski antika mobilyalar gibi oldu..akşam ki ruhiyetim böyle bir renk çıkardı..:)evet hepsini bitirip cila yapınca tam resimlerini çekip paylaşıcam..sandalyelere gelince derileri söküp sonra iskeleti boyayıp sonrada kumaş kaplamayı düşünüyorum deriler artık bana yardımcı olamaz..:)sonuç olarak beyaz salon antika bir salona doğru gidiyor..şimdi taşlı falan eski bir avize peşindeyim..:)en son görüntüleri mutlaka paylaşırım..:)

    YanıtlaSil
  6. yeni rengine bayıldım, eskisinden çok çok güzel olmuş, süper bir çalışma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim..gittikçe ilerletiyorum..:)

      Sil
  7. ellerine sağlık çok güzel olmuş ben izninizle birşey sormak istiyorum sizi marifetliperi arkadaşım aracılığıyla öğrendim. ben yatak odamı boyamak istiyorum yani dolaplarımı ama boya konusunda tıkandım sizin boyadığınız boya http://www.polisan.com.tr/category_detail.php?cat_id=4&urun_id=109 bu linkte kimi yoksa farklımı yardmcı olabilirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  8. harika olmuş rengi çok güzel emeklerine sağlık

    YanıtlaSil
  9. arkadaşlarım teşekkürler..bugünde vitrin ve masa boyamalarım var en son resimleri paylaşırım buradan..:)
    güftecim..dediğin yerden boyayı buldum ismini kopyaladım..
    Matrix X1 Lux Anti-aging Kokusuz Parlak..bu isimle ararsan bulursun..çatlama patlama asla yapmıyor bir beyazı var birde siyah..kolay gelsin..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu boyayı, Koçtaş, Bauhouse gibi yerlerde istediğiniz renge dönüşütrebiliyorlar. yani sadece beyaz ve siyaha bağlı kalınmıyor. beyazı baz renk olarak alıp katalogdan beğendiğiniz rengi yapıyorlar 5 dakikada.
      kızımın odasında yapmayı düşündüğüm değişiklik için araştırırken sizlerden öğrendim ve iyice heveslendim. büyük yapı marketlerinde de araştırınca renkte istenilen değişiklikleri yapabildiklerini de öğrendim. sizlerle de paylaşayım istedim.
      henüz uygulama yapmadım ama sormak istediğim bir şey var boyayı tinerlemi incelttiniz acaba?

      Sil
    2. kusura bakmayın başka işlerle meşkulken görmedim yazınızı..boyayı hiç inceltmedim..direk 3 kat sürdüm..

      Sil
  10. Ellerinize sağlık çook güzel olmuş, Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Ben de eski vitrinimi kestirdim mutfak dolabı olarak beyaza boyayıp kullanma istiyorum, ama boya konusunda kararsız kaldım. Daha önce son kat boyası aldım fakat pütür pütür oldu. Siz bu boyayı sulandırarak mı kullandınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,hayır sulandırmadım..bu boyadıklarım eskitmeli..siz beyaz istiyorsanız her zaman söylediğim matrix polisan kullanın vernik istemiyor..kolay gelsin

      Sil
  11. meraba bende güfte aracılığı ile sizi tanıdım bende boyamadan önce şifonyerimin resmini yayınlamak istiyorum bu resimleri nasıl burda yayınladığınızı öğrenebilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,pc ye yüklediğim resimleri yeni kayıtlardan ekliyorum..:)

      Sil
  12. çok güzel olmuş herşey tebrik ederim acil bir soru sorsam polisan matrix ile boyadım demişsiniz bu boyanın birde x 1'i var vede bazısı pilastik bazısı metal kutuda sizin ki nasıldı?
    teşekkür ederim şimdiden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet X1 alacaksınız..rica ederim boya ustası gibi oldum..istediğinizi sorun sadece geç cevap verebiliyorum..:)

      Sil
  13. güfte hanımada sordum ama sanırım daha görmedii bende mobilyalarımı değiştirmek istiyorum ama hazır mobilya yani kaplamalı acaba onlardada güzel sonuç alabilrimiyim şimdiden tşklerrr

    YanıtlaSil
  14. Mrhb yasemin hanim bugun mobilyami yani yemek masami boyamak icin boya aldım ama bana aldigim yerdeki beyfendi marshall lux verdi digerleri tutmaz atar dedi :( simdi tereddüt te kaldim ve acmadim boyayi siz sandalyelerinizi de boyamissiniz... peki bunu nasil basardiniz ogrenmem mumkunmu cok istiyorum mobilyalarimi kendim yenileyeyim ;)

    YanıtlaSil